Увага валютних трейдерів прикута до індексів PMI: перспективи EUR/USD

четвер, 22 лютого 2024

Сьогодні форекс трейдери уважно стежать за публікаціями даних щодо індексів ділової активності у виробничому секторі та сфері послуг Німеччини та Єврозони, а також індексів ділової активності Великобританії та США.

Згідно з очікуваннями аналітиків, індекси PMI з ділової активності в США у виробничому секторі та в секторі послуг за лютий вийдуть вище 50 б.п., що, можливо, зміцнить долар і ослабить євро у моменті.

Варто зазначити, що вчора були опубліковані протоколи січневого засідання ФРС, які показали, що більшість аналітиків чекають на уповільнення зниження ставки, оскільки інфляція залишається все ще стабільною. При цьому ринки, швидше за все, вже врахували цей факт і заклали його у свої котирування, що сприяє трейдерам працювати на покупку євро.

Враховуючи вищевикладені фундаментальні сигнали, а також технічні передумови валютної пари EUR/USD (бики "нащупали" дно по євро і показали імпульсну реакцію наверх) говорить нам про зміну короткострокової спадної тенденції у бік основного середньострокового тренду. Таким чином, ми рекомендуємо відкривати середньострокові покупки по валютній парі EUR/USD.

Компанія не несе відповідальності за торговельні рекомендації. Торгові рекомендації не є прямим керівництвом до дії.

Аналітичний департамент
xDirect