УВАГА! Міграція торгових серверів Metatrader 4

Шановні клієнти!

Повідомляємо вас, що компанія змінює фізичне розташування серверів платформи Metatrader 4. В зв’язку з цим відбудуться наступні зміни в умовах торгівлі:

  • З’явиться можливість відкриття торгових рахунків STANDART на платформі Metatrader 4
  • Рахунки по типу PRO та PRO+ більше не будуть доступні для Metatrader 4

Детальні умови торгівлі для рахунків STANDART на Metatrader 4 доступні за посиланнями у специфікаціях інструментів та у таблиці кредитного плеча.

Звертаємо особливу увагу, що 26 липня 2024 року відбудеться остаточна міграція торгових рахунків на новий сервер, що буде означати наступне:

  • Вам буде відкрито новий рахунок (або рахунки, якщо їх більше одного) по типу STANDART на Metatrader 4 на новому сервері
  • Баланси діючих рахунків PRO та PRO+ разом з усіма відкритими позиціями будуть перенесені на нові відкриті рахунки STANDART. Списки інструментів, ціни відкриття, об’єми, нараховані свопи та комісії будуть ідентичними
  • Відкладені ордери, стоп-лоси та тейк-профіти перенесені не будуть

Після міграції на новий сервер усі старі рахунки підлягають закриттю та видаленню з системи, історія торгівлі та виписки по ним доступні не будуть. Тому, якщо потрібно, радимо заздалегідь зробити відповідні копії.

Просимо вибачення за незручності та запевняємо вас, що xDirect здійснить усі можливі заходи, щоб ви не понесли жодних фінансових втрат під час міграції. 

З повагою, xDirect