Срібло: перспектива довгострокової купівлі

четвер, 19 травня 2022

Існує пряма пропорційна залежність між перспективою срібла і темпами відновлення азіатського регіону. Перший крок у цьому плані зробив Гонконг, який на фоні покращення ситуації із захворюваністю на COVID заявив про пом'якшення антиковідних заходів починаючи з кінця травня поточного року. Так, у понеділок (16.05), вперше за останні три місяці кількість нових випадків зараження коронавірусом у мегаполісі опустилась нижче позначки 300. Окрім цього, очікується, що найближчим часом тут відновлять свою роботу кафе, нічні клуби та деякі інші заклади, які в зв'язку із п'ятою хвилею епідемії змушені були припинити свою діяльність.

На фоні вищенаведеного можна очікувати, що слідом за Гонконгом незабаром будуть поступово відновлювати свою діяльність і інші крупні міста в Китаї, що, в свою чергу, підтримає попит на дорогоцінні метали, в тому числі і срібло.

З технічної точки зору пара XAG/USD протестувала ключову історичну зеркальну зону підтримки в районі 21$-22$ за унцію та може бути привабливою для довгострокових інвестицій.

Компанія не несе відповідальності за торговельні рекомендації. Торгові рекомендації не є прямим керівництвом до дії.

Аналітичний департамент
xDirect